Co ovlivňuje loajalitu zákazníků pojišťoven? - Šilerová, Lenka
Faktory vplývajúce na lojalitu klientov poisťovní. Postojový a behaviorálny rozmer, ktorý sa prejavuje v skutočnom správaní sa zákazníkov. Štruktúra lojality z pohľadu marketingového mixu a brand ekvity (hodnota značky). Net Promoter Score (NPS), zisťujúci mieru doporučenia spoločnosti. Odporúčania, ako posilňovať lojálnosť klientov v poisťovníctve.