Perspektívy obnoviteľných zdrojov v Indii - Abdová, Mariam
Príspevok poskytuje prehľad o súčasnom stave trhu s obnoviteľnými zdrojmi energie v Indii, o energetických potrebách krajiny, odhadoch spotreby a výroby a v konečnom dôsledku sa zaoberá otázkou, či dokáže India pokryť svoj hospodársky rast obnoviteľnými zdrojmi energie, ktorými disponuje v hojnej miere.