Náboženstvo a poistenie. Čo spája tak rozdielne fenomény? - Ondruška, Tomáš, 1988-
Vplyv a prítomnosť náboženstva pri ekonomických rozhodnutiach subjektov týkajúcich sa poistenia. Ekonomické nástroje v protiklade s náboženským presvedčením jednotlivcov. Postoje jednotlivých náboženstiev k poisteniu.