Účinok hospodárskej a finančnej krízy na oficiálnu rozvojovú pomoc krajín Európskej únie - Lindtnerová, Klaudia
Oficiálna rozvojová pomoc krajín Európskej únie. Štatistické ukazovatele oficiálnej rozvojovej pomoci krajín EÚ v roku 2011. Odhad oficiálnej rozvojovej pomoci krajín EÚ 2012-2015. Čistá a nafúknutá (fantómová) pomoc. Oficiálna rozvojová pomoc Slovenskej republiky v roku 2011. Vývoj oficiálnej rozvojovej pomoci SR v rokoch 2007 – 2011 a výhľad na rok 2012.