Vplyv neistoty na makroekonomické ukazovatele s dôrazom na vývoj hrubého domáceho produktu - Turan, Alexander
Teórie charakterizujúce ekonomickú neistotu a jej vplyv na hospodársku situáciu. Vplyv neistoty na ekonomický rast Slovenskej republiky a eurozóny. Index politicko-ekonomickej miery neistoty (1997-2012). Regresná analýza – vplyv neistoty na ekonomický rast. Deformácia trhového prostredia ako zdroj neistoty. Americký index politicko-ekonomickej neistoty (1985-2011).