Vplyv medzinárodných sankcií na hospodárstvo Iránu - Zubaľová, Ľubica, 1969-
Snaha Iránu o atómovú samostatnosť a zostrojenie vlastnej jadrovej zbrane viedla k uvaleniu medzinárodných sankcií, ktoré majú negatívne dopady na každodenný život bežných Iráncov. Dosahy sankcií. Základné ekonomické ukazovatele Iránu (2007 – 2012). Opatrenia vlády Iránskej islamskej republiky.