Vplyv strategického správania spotrebiteľov na výkon dodávateľského reťazca - Brlejová, Soňa, 1987-
Vplyv strategického správania spotrebiteľa na výkon centralizovaného dodávateľského reťazca. Zisk predávajúceho môže byť zvýšený prísľubom: buď bude obmedzené množstvo, ktoré je k dispozícii (množstevný záväzok), alebo sa budú udržiavať vysoké ceny (cenový záväzok).