Analýza životného cyklu vybraného podniku metódami podnikovej diagnostiky - Hutera, Milan
Aplikácia vybraných metód podnikovej diagnostiky v prostredí konkrétneho podniku a zhodnotenie jeho aktuálnej fázy životného cyklu. Metódy multikriteriálneho vyhodnocovania variantov. Metóda normovanej premennej. Metóda vzdialenosti od fiktívneho variantu.