Medzinárodné investičné postavenie SR v posledných 10 rokoch - Pastorková, Lenka
Štruktúra medzinárodného investičného postavenia a jeho štandardné komponenty. Príklad vykazovania medzinárodného investičného postavenia. Vývoj medzinárodného investičného postavenia SR za roky 2002-2012. Vývoj priamych zahraničných investícií v zahraničí v rokoch 2002-2012.