Aktuálne otázky zamestnanosti a nezamestnanosti v slovenskej ekonomike - Lukáčik, Ján
Trh práce na Slovensku. Vývoj zamestnanosti a nezamestnanosti na Slovensku (2006-2011). Miera nezamestnanosti v SR a krajinách EÚ (2011). Dlhodobá nezamestnanosť a nezamestnanosť mladých ľudí. Miera dlhodobej nezamestnanosti v SR a v EÚ (2004-2011). Možné oblasti riešenia dlhodobej nezamestnanosti a nezamestnanosti mladých. Aktívna politika trhu práce.