Teórie medzinárodnej migrácie - Mäsiar, Ondrej
Prehľad teórií s ich základnými postulátmi a rozdelenie týchto teórií podľa rôznych kritérií. Sumarizácia základných myšlienok teórií medzinárodnej migrácie a upozornenie na potrebu ich vzájomného prepojenia.