Doprava ako kľúčová oblasť inovácií v modernej logistike - Drábik, Peter, 1981-
Podiel dopravy na efektivite v rámci logistického výkonu spojeného s distribúciou tovaru. Budovanie infraštruktúry a využívanie moderných technológií s využívaním outsourcingu. Ekologizácia dopravy.