Medziobecná spolupráca v Slovenskej republike – zameranie, formy a niektoré problémy - Konečný, Stanislav
Obsahové zameranie medziobecnej spolupráce. Univerzálne a tematické zameranie. Právna forma medziobecnej spolupráce. Faktory ovplyvňujúce voľbu právnej formy.