Aktuálne zmeny a vývoj spotreby vybraných zložiek spotrebného koša u slovenských domácností v spojitosti s kvalitou ich života - Psárska, Marianna
Prostredníctvom zmien v čistých peňažných výdavkoch u rôznych typov domácností autorka poukazuje na rôzne dopady prebiehajúcej krízy a súčasne na aktuálne zmeny v správaní u rôznych typov domácností spôsobené prebiehajúcou krízou a z nej vyplývajúcej neistoty.