Nový ekonomicko-etický prístup k finančnému trhu - Alexy, Július, 1926-2024
Globálna hospodárska kríza. Kríza ako katalyzátor globálnych zmien. Kríza civilizácie. Podnikateľská etika. Nadnárodné sociokultúrne a ekonomické štruktúry. Prechod svetovej ekonomiky na globálnu transnacionálnu ekonomiku.