Využitie mobilného marketingu prostredníctvom rozšírenej reality v cestovnom ruchu - Held, Matej
Cestovný ruch prostredníctvom mobilných a navigačných zariadení a využívanie prostriedkov mobilnej komunikácie. Zjednodušenie prísunu informácii priamo k návštevníkovi bez ohľadu na miesto pobytu. Rozvoj oblastí, ktoré sú úzko späté s využitím mobilných technológií.