Využitie inovačných príležitostí v kúpeľoch Vyšné Ružbachy - Pudmarčíková, Anna
Analýza kúpeľného prostredia Vyšné Ružbachy. Inovatívne návrhy v poskytovaní kúpeľných služieb. Návrh vízie, poslanie a ciele.