Strieborná ekonomika - výzva pre udržateľnú spotrebu - Hasprová, Mária, 1970-
Demografické zmeny a nový druh spotreby. Trend starnutia populácie. Veková pyramída v Európe (1990 a predpoklad na r. 2020). Strieborná ekonomika – ciele a východiská. Aktívne starnutie populácie.