Postavenie sektora služieb v EÚ a SR a dôsledky krízy - Benešová, Dana, 1958-
Postavenie sektora služieb v Európskej únii a v Slovenskej republike. Priemerný ročný rast zamestnanosti a pridanej hodnoty v jednotlivých sektoroch hospodárstva EÚ 27 (1995-2007). Priemerný ročný rast zamestnanosti a pridanej hodnoty v službách podľa odvetví v EÚ 27 (1995-2007). Vysoké zastúpenie poznatkovo-intenzívnych služieb (KIS) na zamestnanosti. Kríza a služby v EÚ a v SR. Vývoj produktivity práce vo vybraných službách v SR (2009-2010).