Cestovný ruch v ekonomike Slovenska - Pachingerová, Mária
Vybrané ukazovatele ekonomických prínosov cestovného ruchu. Devízové príjmy, výdavky a saldo zahraničného cestovného ruchu (1997-2010). Podiel cestovného ruchu na hrubom domácom produkte (1997-2010). Zamestnanosť v cestovnom ruchu Slovenska (2005-2009). Pokračovanie v nasledujúcom čísle.