Specifics of the services sector determining the introduction and utilisation of information and communication technologies - Benešová, Dana, 1958-
Pozícia sektoru služieb v ekonomike Európskej únii. Stav informatizácie spoločnosti EÚ a na Slovensku. Špecifiká informatizácie sektoru služieb.