Problémy hodnotenia efektívnosti využívania štrukturálnych fondov EÚ - Michálková, Anna, 1968-
Vymedzenie základných pojmov. Súčasný stav hodnotenia efektívnosti projektov vybraných operačných programov. Niektoré problémy súvisiace s hodnotením efektívnosti využívania štrukturálnych fondov EÚ v cestovnom ruchu.