Vplyv kvality vysokých škôl na exportnú výkonnosť ekonomiky - Cagáňová, Hana
Vzdelávanie ako kľúčová hnacia sila v stratégii súčasného a budúceho vývoja. Je nástrojom znalostného trojuholníka - zamestnanosť, inovácie, konkurencieschopnosť a udržateľný rozvoj.