Vplyv súčasnej globálnej finančnej krízy na slovensko-ruskú obchodnú spoluprácu - Kašťáková, Elena, 1974-
Vzájomná investičnosť medzi Slovenskou republikou a Ruskou federáciou. Vplyv súčasnej globálnej finančnej krízy na spoločnú slovensko-ruskú obchodnú spoluprácu.