Ochrana podnikateľských subjektov v cestovnom ruchu v období dlhovej krízy - Eliašová, Darina
Základné teórie hospodárskej krízy. Dlhová kríza ako prejav hospodárskej krízy. Cestovný ruch v čase dlhovej krízy. Príklad z Českej republiky. Trhové správanie sa návštevníkov v cestovnom ruchu. Ochrana podnikateľských subjektov v cestovnom ruchu. Ochrana cestovných kancelárií. Poistenie cestovných kancelárií.