Vplyv e-commerce na hospodárstvo - Hasan, Jamal
Legislatívny rámec elektronického obchodu na Slovensku. Výsledky dotazníkového prieskumu uskutočneného v 40 podnikoch z rôznych oblastí hospodárstva. Vplyv elektronického obchodu na náklady spotrebiteľa. Vplyv e-commerce na náklady firmy. Využívanie informačných a komunikačných technológií v podnikoch.