Vianoce - Kopaničová, Janka, 1979-
Marketingové aktivity vo svete i u nás, ktoré sú zamerané na Vianoce, predajcov a spotrebiteľov. Optimalizácia disponibilných zásob. Povianočné výpredaje v obchodných systémoch.