Marketing's influence within companies: current issues and their possible resolution - Karlíček, Miroslav
Význam marketingu v riadení firiem. Návrhy na zlepšenie spolupráce, a tým aj výsledkov medzi manažmentom spoločnosti a marketingovými pracovníkmi.