Podpora podnikania mladých ľudí v kontexte strategického dokumentu Európa 2020 - Veszprémi Sirotková, Anna, 1966-
Uplatnenie mladých ľudí na pracovnom trhu a v podnikateľskom procese na Slovensku. Nezamestnanosť mladých ľudí. Nezamestnanosť mladých ľudí vo veku 15-24 rokov vo vybraných krajinách v závislosti od stupňa vzdelania (september 2012). Uplatnenie mladých ľudí v podnikateľskom procese. Programy a projekty na podporu podnikania mladých ľudí.