<The> Complementary currency as an element of social innovation in the entrepreneurship - Kubičková, Viera, 1970-
Sociálna ekonomika, podnikanie a inovácie. Doplnková mena a prvok sociálnych inovácií. Typy doplnkových menových systémov. Prínos doplnkového menového systému pre lokálnu ekonomiku.