Regulácia jednotného trhu s výrobkami z drahých kovov (otvorené otázky a problémy) - Longauerová, Alena
Výrobky z drahých kovov, investičné zlato. Vývoj cien drahých kovov. Riziko rýdzovosti výrobkov z drahých kovov. Označovanie výrobkov z drahých kovov v SR. Regulácia jednotného trhu s výrobkami z drahých kovov. Otvorené otázky a problémy obchodovania s výrobkami z drahých kovov.