Udržateľný projektový manažment - Miklošík, Andrej
Riadenie na základe výnimky ako základ pre udržateľnosť projektu. Výhody riadenia na základe výnimky. Princíp tolerancie na jednotlivých úrovniach projektu. Kombinácia klasických a agilných metód riadenia projektu. Komplexné riadenie udržateľnosti projektu.