Udržateľný rozvoj v kúpeľníctve - Mrkvová, Katarína
Kúpeľníctvo na Slovensku. Udržateľnosť v kúpeľníctve. Deväť základných princípov ako budovať kúpele udržateľne. Inštitucionálne zabezpečenie kúpeľov. Prehľad významných svetových organizácií. Nástroje na posudzovanie vplyvov kúpeľov na životné prostredie a kvalitu.