Príjmové nerovnosti v podmienkach SR - Štikarová, Soňa
Problém príjmových nerovností v rámci krajov v SR. Porovnanie priemernej a mediánovej mzdy v rámci krajov v rokoch 2006 – 2010 na Slovensku. Giniho koeficient v jednotlivých krajoch SR v rokoch 2006-2010. Rast príjmovej nerovnosti na Slovensku, ako i v jednotlivých regiónoch a jeho dôsledky, východisko zo situácie.