Vplyv znalostného kapitálu na konkurencieschopnosť firmy a jeho riadenie - Orbánová, Darina
Rozvoj organizácie v rámci podnikateľskej stratégie a zabezpečenia ekonomickej realizácie znalostí v organizácii. Koncept udržateľného rozvoja vychádza z predpokladu, že rozvoj musí napĺňať potreby bez toho, aby bol ohrozený rast potrebný pre ďalšie generácie.