Ako pracovať s talentovanými zamestnancami v organizácii? - Rošková, Eva
Práca s talentovanými zamestnancami sa stáva prioritou v riadení ľudských zdrojov v organizáciách jednak z dôvodov trhovej nepredvídateľnosti a flexibility, nepriaznivého demografického vývoja a tiež uvedomením si, že technologický progres je uskutočniteľný najmä investíciou do ľudí a ich rozvoja. Štruktúrovaný a riadený prístup k talentovaným zamestnancom môže pomôcť organizáciám systematicky zužovať diferenciu medzi ľudskými zdrojmi, ktoré organizácia má v súčasnosti a potrebami na realizovanie strategických cieľov a výziev v budúcnosti.