Zodpovedné podnikanie ako rámec udržateľného marketingu - Oreský, Milan, 1956-
Agregované (integrované) ukazovatele udržateľného rozvoja. Zodpovedné podnikanie. Princípy a rozhodujúce parametre zodpovedného podnikania na úrovni podniku. Praktiky zodpovedného podnikania na príklade nadnárodnej farmaceutickej spoločnosti AstraZeneca. Model hodnotenia ukazovateľov zodpovedného podnikania postupom Balanced scorecard.