Faktory produkcie domácností - Richterová, Kornélia
Stať sa opiera o podkladový materiál zhromaždený v rámci nepovinnej úlohy aplikácie Etgarovho modelu, pričom respondenti opisovali svoje rozhodovanie medzi nákupom alebo vlastnou produkciou prakticky identických produktov. Stravovanie a využitie sekundárnych zdrojov pri uspokojovaní potrieb domácnosti. Domáca produkcia ošatenia. Faktory produkcie domácností a naturálna spotreba.