Predajňa v nákupnom rozhodovaní spotrebiteľa - Richterová, Kornélia
Akademické prieskumy rozhodovania o nákupe. Rozhodovanie o mieste nákupu. Internet – zdroj informácií a miesto nákupu. Spotrebiteľské stratégie – tradičné predajne vs. internet. Poznatky z nákupu digitálnych fotoaparátov. Model postupu pri nákupe digitálneho fotoaparátu v roku 2012.