Poskytovanie služieb business inteligence pomocou cloud computingu - Hamranová, Anna, 1957-
Vplyvom hospodárskej krízy, tlakom na zvyšovanie úspor a znižovanie nákladov sa do popredia dostáva poskytovanie IT infraštruktúry, a tým aj business intelligence, ako služby formou prenájmu. Cloud computing, spôsob ako poskytovať kompletné alebo čiastočné softvérové riešenia.