Eko-efektívnosť Slovenska v rámci EÚ - Nežinský, Eduard, 1972-
Význam a meranie eko-efektívnosti. Meranie eko-efektívnosti metódou analýzy dátového obalu (DEA z anglického Data envelopment analysis). Usporiadanie údajov a základný model. Eko-efektívnosť krajín Európskej únie. Technická efektívnosť a eko-efektívnosť.