45. výročie Zmluvy o zásadách činnosti štátov pri výskume a využívaní kozmického priestoru vrátane mesiaca a iných nebeských telies - Mráz, Stanislav
Počiatky prenikania do kozmického priestoru. Formovanie nového odvetvia – kozmického práva. Problémy a otázky spojené s predmetnou problematikou.