Obstarávacia cena ako oceňovacia veličina v národnej a nadnárodnej úprave účtovníctva - Bednárová, Beáta
Charakteristika obstarávacej ceny podľa slovenskej právnej úpravy účtovníctva. Obstarávacie náklady v smerniciach Európskeho parlamentu a rady. Vymedzenie historických nákladov (historical cost) v IFRS. Vymedzenie historických nákladov v US GAAP.