Vývoj platobnej neschopnosti na Slovensku od roku 2008 - Divincová, Alexandra
Termín platobná neschopnosť, resp. insolvencia. Zhoršujúce sa podmienky podnikania na Slovensku - vývoj podnikateľského prostredia na Slovensku v druhom a štvrtom kvartáli rokov 2008 až 2012. Index podnikateľského prostredia (IPP). Index globálnej konkurencieschopnosti krajín V4 v rokoch 2008 - 2012. Európsky platobný index krajín V4 v rokoch 2008 -2012. Konkurzné konania v SR v rokoch 2008 - 2012.