Link between German's GDP performance and labour market situation in SR - Hudcovský, Martin, 1988-
Analýza skúma vzťah medzi ekonomickou výkonnosťou Nemecka a nestálosti na trhu práce na Slovensku počas a po ekonomickej kríze od roku 2008. Súvislosť medzi HDP výkonom v Nemecku a situáciou na pracovnom trhu na Slovensku. Nástroje na stabilizáciu investícií počas recesie.