Alternatívne nástroje daňovej politiky pri zdaňovaní rodín a žien - Janečková, Dominika
Analýza alternatívnych prístupov zdaňovania v daňových sústavách členských štátov EÚ. Príspevok je rozdelený na tri časti, prvá časť vysvetľuje rozdielnu elasticitu ponuky práce žien, druhá časť príspevku opisuje navrhované alternatívne prístupy zdaňovania rodín a žien a posledná časť je venovaná výskytu alternatívnych prístupov v daňových systémoch štátov EÚ.