Kľúčové aspekty efektívneho e-learningového kurzu - Jurík, Pavol, 1987-
Zmyslom vzdelávacieho procesu je odovzdať ľuďom informácie tak, aby si ich zapamätali a dokázali ich uplatniť v praxi. E-learning má v tejto oblasti veľký potenciál, no musí byť realizovaný správnym spôsobom. Príspevok sa zameriava na špecifikovanie základných čŕt, ktorými by sa mal e-learningový kurz vyznačovať, v záujme dosiahnutia čo najväčšej efektivity vzdelávacieho procesu.