Efficiency analysis of Slovak universities: a nonparametric approach - Kočišová, Martina
Príspevok využíva analýzu DEA na meranie technickej efektívnosti fakúlt verejných slovenských univerzít. DEA ako neparametrický prístup. Analýza efektívnostii 104 fakúlt.