Odhad míry návratnosti investic do vysokoškolského vzdělání podle oborů, pohlaví a regionů - Finardi, Savina
Vývoj kľúčových ukazovateľov vysokého školstva v Českej republike. Teória ľudského kapitálu. Metodika výpočtu miery návratnosti investícií do ľudského kapitálu.