Znalostný manažment v modernej organizácii - Lešková, Ľubica, 1988-
Príspevok definuje základné pojmy súvisiace so znalostným manažmentom, poukazuje na bariéry jeho zavedenia do modernej organizácie a vymedzuje základný proces implementácie znalostného manažmentu.